четвер, 18 грудня 2014 р.

                                    Sam Smith
 Sam Smith - Lay Me Down (Acoustic) - Elbows Music Blog Aggre…


Сем Сміт з'явився на світ 19 травня 1992 року в крихітному англійському містечку Бішоп Стортфорд. Його підліткові роки пройшли в театральному середовищі, але на подив оточуючих Сміт так і не став актором. У певний момент він залишив сцену заради того, щоб навчатися вокалу і композиторського мистецтва у знаменитої британської джаз-співачки і піаністки, Джоан Іден.

Щасливим перепусткою у світ «великої музики» для Сема стала співпраця з колективом під назвою Disclosure. Разом молоді люди потрудилися над композицією “Latch”, впритул підібрався до Топ-10 британського синглового чарту.

У лютому 2013 року Сміт випустив свій дебютний сингл "Lay Me Down". Трек був дуже тепло сприйнятий музичними критиками.

Однак справжній успіх був тільки попереду. Дуже скоро Сміту надійшло привабливу пропозицію від перспективного музиканта, Шахіда Хана, більш відомого під псевдонімом Naughty Boy. Саме він запропонував Сему записати вокал для пісні з нехитрою назвою "La La La".Дует виявився просто феноменально успішний. В найкоротший термін пісня підкорила вершину чарту синглів Великобританії.


Сем Сміт - справжній алмаз, якому тільки належить засяяти всіма гранями свого таланту. Йому вдалося, буквально, неможливе! Відразу дві престижні нагороди опинилися в його руках за пару місяців: статуетка "BRIT Award" в найсуворішою номінації «Вибір критиків», а також перше місце у вже легендарному музичному списку "BBC Звук ..." Сказати, що це вдалий старт - нічого не сказать.Ми не будемо бажати удачі цього, і без того, чертовски везучому хлопцю, а лише висловимо надію на те, що його майбутній матеріал буде настільки ж гарний, як і все, що нам вдалося почути на даний момент.

Немає коментарів:

Дописати коментар