неділя, 14 грудня 2014 р.

                                                               Banks
 BANKS анонсировала дебютный альбом "Goddess" muzGazeta.com
За псевдонімом Banks ховається зворушлива брюнетка Джилліан Бенкс. На початку 2012 року вона виклала на SoundCloud пісню  «Before I Ever Met You» про те, як коханці часом пробуджують один в одного всі найгірші якості. Через всього пару місяців і один ефір на радіошоу Зейна Лоу Бенкс підписала контракт з лондонським лейблом  і американським Harvest Records. Співачка відкрито зізнається в нелюбові до соціальних мереж, акаунти в яких за неї ведуть менеджери, зате запросто повідомила шанувальникам номер свого мобільного прямо в розділі на фейсбуці, додавши: «Якщо вам коли-небудь просто захочеться зі мною поговорити - просто дзвоните» , І вона це абсолютно серйозно.

Дитина з неповної сім'ї і дипломований психолог, Бенкс почала складати пісні в 15, коли не змогла придумати кращого варіанту впоратися з важким періодом у житті. Тоді ж друг подарував їй іграшкові клавіші. З тих пір дівчина накопичувала блокноти лірики і годинник аудіо з ідеями для майбутніх хітів, які записувала на диктофон і довгий час нікому не показувала, бо надто особисте. Так що навіть близькі друзі в один день з подивом виявили в ній співачку. Формально Бенкс музично безграмотна: вона не знає ні нот, ні акордів, і пише всю музику інтуїтивно, як уміє. Бенкс складає переважно про любов: хвилюючі захоплення, важкі брейкапи і складність відносин на відстані. Головна сила її лірики в тому, що всі ці історії звучать лякаюче знайоме для кожного.

Всі офіційні кліпи співачки зняті в чорно-білій естетиці і обмежуються красивими кадрами її самої і ще якогось хлопця на задньому плані.

Немає коментарів:

Дописати коментар