вівторок, 16 грудня 2014 р.

 Селена Гомес талановита актриса і співачка.
Selena-Gomez-5Селена Гомес талановита актриса і співачка. Вона ніколи не намагалася бути схожою на кого-небудь. Її пісні слухають і дорослі, і діти. Вона обожнює собак і часто возиться з дітьми. Вільний час, якого останнім часом, у зв'язку з численними зйомками і виступами, стає все менше, Селена проводить зі своїми друзями і родичами. "Без сумніву, я думаю, що дружба є одним з кращих моментів в житті" - говорить Селена.

Селена народилася 22 липня 1992 року в невеликому містечку під назвою Гранд-Прері. У перекладі з грецької мови, слово "Selena" означає місяць. Дівчинку назвали Селеною на честь імені латинської співачки Селени Перес. Маму Селени звуть Менді Корнет - вона актриса театру. Селену часто можна побачити з нею.
Селена знімалася у багатьох фільмах, серіалах і рекламних роликах. У фільмі "Програма захисту принцес" вона знімалася разом зі своєю кращою подругою - Демі Ловато. Не менш відомий фільм - "Ще одна історія про Попелюшку", в якому сучасна героїня була взута танцювальними туфлями замість кришталевої пари. Недавно Селена встигла знятися у фільмі "Рамона і Бізус" і "Монте Карло".

Батько акторки, Рікардо Гомес, відомий музикант. Коли Селені було 5 років вони розлучилися і мама з дочкою поїхали в Лос-Анджелес. Тепер у Селени є вітчим - Браян Тіфі, він дуже часто її супроводжує на урочистих церемоніях і вечірках.

Після розлучення, мама і Селена переїхали в Лос-Анджелес, де маленька Селена постійно ходила з мамою на зйомки. Багато співробітників зі знімального майданчика часто помічали маленьку дівчинку, яка намагалася притягнути до себе увагу, зображуючи акторів. Одного разу, десь у віці 6 років, Селена сказала мамі, що теж хоче бути актрисою. Після цього мама стала ходити з дочкою на кастинги. На чергові кінопроби Селена прийшла разом з мамою в день свого народження - дівчинку узяли, виділивши її з величезної кількості інших дівчат. На цьому ж кастингу Селена познайомилася зі своєю кращою подругою - Демі Ловато. Маленька актриса стала грати роль Джіанни в серіалі "Барні і його друзі".

Через два роки, в 2003 році, Селена виконала роль героїні з фільму "Діти шпигунів 3: гра закінчена". Після цього Селена потрапила в кіностудію Дісней і там знялася в епізоді серіалу "Усе Тіп-топ або життя Зака і Коді".

У 2005 Селена брала участь в зйомках фільму "Уокер, техаський рейнджер: Випробування вогнем" в головній ролі з Чаком Норрісом. 2006 рік подарував Селені роль злочинниці на ім'я Мікейла в популярному серіалі "Ханна Монтана". Під час зйомок вона здружилася з Майлі Сайрус.

Немає коментарів:

Дописати коментар